Vertalingen van de Top-100 Financieel Management Termen

Vraag jij jezelf ook regelmatig af wat een Financiële term in een andere taal is? Download hier de vertalingen van de meest gangbare financiële termen naar het Engels, Duits, Frans, Italiaans of Spaans. 

Gehele lijst downloaden? Altijd handig…

Duurzame op maat gemaakte Finance for Non-Financials programma's

Ben je als Learning specialist op zoek naar een op maat gemaakt programma voor jouw organisatie?  Finance for Non-Financials is gespecialiseerd in het co-creëren van Financieel Management programma’s. Juist daardoor ontstaat motivatie en kennis bij de cursisten omdat ze de thema’s herkennen en onmiddellijk kunnen toepassen. Een programma kan bestaan uit:

Training

Wil je na het opzoeken van een vertaling ook begrijpen waar en hoe een term toegepast wordt door financials? Zie je door alle termen het bos niet meer? Neem dan deel aan een van onze open inschrijvingen trainingen! 

Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk de informatie op onze website.

E-Learning

Geen tijd om een hele dag naar een training te komen maar je wilt wel financiële kennis toepassen? Je wilt je eigen vakkennis aanvullen om meer te realiseren op je werk? 

Koop het e-learning pakket dat het beste past bij jouw wensen. Zoek je een introductie overweeg dan het basis pakket. Op zoek naar meer, kies dan het professional of excellent pakket!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring krijgt op onze website.

Past een finance programma vandaag nog niet?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we contact. 

Wij houden ook niet van spam, dus geen zorgen!